Prata om jobbet

Vänsterpartiet i Älmhult fortsätter satsa

Vänsterpartiet Älmhult försöker att fortsätta satsa framåt och vill visa att vi inte struntar i väljarna mellan valen. Politiker och partier generellt får som bekant ofta kritik för att glömma bort väljarna när det inte är val. Det gör inte vi!

I helgen kommer det, mig veterligen, för första gången ett utskick från Vänsterpartiet Älmhult i “mellanvalstid”, som följer med i det här mailet.

(Klicka på bilderna för att se dom större)

jan 2013

jan 2013bak

Med det här utskicket vill vi visa att vi försöker föra en pollitik som är till fördel för de stora massorna och tar hänsyn till de svaga grupperna i samhället samt miljön i kommunen. Vi anser att vi tyvärr har en maxiallians som inte gör det och ett miljöparti som ytterst sällan agerar för miljöns bästa, eftersom de sitter i knät på de borgerliga partierna i alliansen.

Vi försöker också visa att Vänsterpartiet Älmhult inte ägnar åt oss att enbart gnälla på övriga partiers dåliga politik. Utan vi vill med det här tydliggöra för alla kommunens invånare att vi har gott om egen politik och är det partiet som lägger mest motioner per mandat i kommunfullmäktige. Och vi ger inte upp den kampen, trots att vi så här långt fått avslag på alla våra motioner.

Vi har under den senare delen av hösten ägnat åt oss att åka runt till olika arbetsplatser, både privata och de som kommunen är arbetsgivare för, för att träffa och prata med de anställda där, för att få en uppfattning om hur de upplever sitt arbetsliv. Den satsningen kommer att fortsätta även under våren och vi besöker gärna fler arbetsplatser, där vi blir inbjudna av personalen.

Vi kommer även under de närmaste veckorna att påbörja en satsning för att få veta vad vanligt folk tycker att Vänsterpartiet både i Älmhult och nationellt ska driva för frågor och vilka frågor väljarna tycker är viktigast. Det handlar bara om ett fåtal frågor som tar högst någon minut att besvara. Formuläret med frågorna finns här: https://www.vansterpartiet.se/assets/enkaten.pdf

Kopiera länk