artikel

1 maj – Det är vår tur nu!

Vänsterpartiet i Älmhult firade 1 maj ihop med Socialdemokraterna, något vi har gjort i rätt många år nu. I år hade vi EU-parlamentarikern Malin Björk som talare. Hon talade bland annat om vikten av trygghet, och att trygghet inte enbart består av fler poliser. Hon sa att det behövs mycket mer grundtrygghet i form av bra vård, skolor, äldreomsorg. Hon tryckte på att vi måste vara rädda om varandra, och vara medmänniskor och inte motmänniskor. Hon sa att det inte funkar att genomföra när vi har ett av europas minst utjämnande skattesystem, som idag är riggat för de rikaste, och att det är något som måste ändras på. Malins tal går att se längst ner på denna sidan, via vår Youtube-kanal.

  

1 maj var även dagen vi först lanserade våra satsningar inför det kommande valet, och här är några av de saker vi valde att lyfta fram.

(klicka på bilderna för att se dom större)

Framtiden för LSS-boenden i Älmhults kommun

Malin Björks tal kan du se här:


Bli medlem i Vänsterpartiet HÄR!

Kopiera länk