artikel

Maktskifte i Älmhult

Vänsterpartiet är glada att kunna meddela att vi är ett av de partier, som tillsammans med Socialdemokraterna och Miljöpartiet, har ingått ett samarbete för att styra Älmhults kommun politiskt under de närmaste fyra åren.

Ibland hör man att det inte lönar sig att rösta på små partier. Men vid den här typen av koalitioner så får även Vänsterpartiet, och Miljöpartiet som fick färre röster än Vänsterpartiet, möjlighet att påverka politiken i en bättre riktning än vad kommunen har haft under de senaste åren.

Under den närmaste tiden ska vi mer tydligt dra upp riktlinjer för hur det politiska samarbetet kommer att se ut och alla, även de som inte alls röstat på Vänsterpartiet, är mer än välkomna att höra av sig med saker som ni tycker borde förändras till något bättre än det är idag.

Jerker Nilsson, ordförande Vänsterpartiet Älmhult

SMP
SMP
SMP
Smålänningen
SMP

Kopiera länk