artikel

INSTÄLLT! Jonas Sjöstedt till Älmhult 18 februari

jonassjöstedtsmålänningen

Efter att ha stött på under några år för att få Vänsterpartiets partiordförande Jonas Sjöstedt så har Vänsterpartiet i Älmhult äntligen fått positiv respons. Så vitt vi vet är det första gången en sittande partiordförande i Vänsterpartiet kommer på besök till Älmhult, samt en av få sittande partiledare oavsett parti som besökt Älmhult.

Huvuddelen av dagen kommer att läggas på Haganässkolan. Från klockan 13.00, kommer Jonas Sjöstedt att bli visad runt Haganässkolan och få träffa anställda och elever. Från 14.30 till 15.30 kommer det att hållas ett öppet möte i skolans aula, som är öppen både för allmänhet och elever. Den kommer att avslutas med ca en halvtimmes möjlighet att ställa frågor till Jonas.

För mer info, kontakta Jerker Nilsson, 073 – 698 90 72, [email protected]

Kopiera länk