artikel

Vi behöver dig – Bli medlem i Vänsterpartiet

BLI MEDLEM HÄR!

Det går att förändra världen om man vill. Fast knappast ensam. Ska det bli ordentligt gjort måste vi göra det tillsammans. Vänsterpartiet behöver fler medlemmar!

Som medlem kan du vara så aktiv du själv vill. Vi behöver medlemmar som kan engagera sig , som gillar att synas och som gillar att prata politik. Men vi behöver också er som bara genom att bli medlemmar visar att ni vill ha ett mer solidariskt, rättvist och feministiskt samhälle. Alla kan inte och behöver inte stå längst fram i leden.

Medlemmarna är vår viktigaste resurs. Att bli medlem innebär att du får ta del av en mängd små förmåner, men framför allt att du ta ställning, gör något aktiv och blir del av en större gemenskap.

Genom att vara medlem bidrar du ekonomiskt till partiföreningen lokalt och Vänsterpartiet på riksnivå. Om du vill bidra med din energi, kunskap och nyfikenhet är det minst lika värdefullt. Det gör du genom att engagera dig i Vänsterpartiet Älmhult.

Att bli medlem i Vänsterpartiet är att ta ställning för solidaritet och rättvisa, för feminism och socialism, mot rasism, kapitalismens utnyttjande av människor och miljöförstörande kortsiktighet.

Som medlem i Vänsterpartiet Älmhult har du rösträtt på årsmötet och våra medlemsmöten och kan påverka vår politik och Älmhults utveckling.

Som medlem i Vänsterpartiet får du:

Tillsammans med tusentals andra vara med och arbeta för solidaritet och rättvisa
Möjlighet att direkt påverka Vänsterpartiets politik
Inbjudningar till kurser, seminariet och studiecirklar
Magasinet RÖTT 4 gånger per år

BLI MEDLEM HÄR!

Kopiera länk